Printwinkel zorgt al 10 jaar voor goedkopere kantoorartikelen

Printwinkel zorgt al 10 jaar voor goedkopere kantoorartikelen

Dankzij bedrijven als Printwinkel kwam zo’n 10 jaar geleden een einde aan de dure inktcartridges.  Recent doorbrak Printwinkel opnieuw de kunstmatig hooggehouden prijs van een veelgebruikt kantoorartikel: 80% goedkopere (adres)labels. Bestrijd de crisis met goedkopere kantoorartikelen!

www.printwinkel.nl

Stabiliteit, kwaliteit   en vooral…lage prijzen

Printwinkel is al die tijd een stabiele factor op de inktcartridge markt gebleven die gestaag groeide en ondertussen een enorme schare vaste gebruikers heeft. Printwinkel begon 10 jaar geleden als een van de eerste bedrijven met namaakcartridges en navulsets voor HP en Canon. De besparingen op cartridges voor consumenten en bedrijven liepen op tot 80%. De reacties bij concurrenten was dan ook heftig, maar Printwinkel voer zijn eigen koers en groeide uit tot een van de stabiele spelers op deze markt. Het assortiment groeide en ondertussen zijn cartridges en navulsets van vrijwel alle merken verkrijgbaar vanaf € 9,95.

Directeur Peter Dousma verklaart het succes van Printwinkel: “Vooral in de beginfase was dit een echte pioniersmarkt. Aanbieders schoten als paddenstoelen uit de grond, maar veel verdwenen ook weer snel. Omdat Printwinkel een van de eerste op de markt was hebben we een database opgebouwd met standvastige klanten.  We leveren kwalitatief goede cartridges en navulsets. Zo zijn onze producten ISO-9001 gekwalificeerd en geven we 2 jaar garantie. We hebben een uitgebreid assortiment en leveren binnen 2 werkdagen. Dat wordt door de consument gewaardeerd.”

Nog meer besparen

Printwinkel navulsetDousma kijkt terug op 10 bewogen jaren in een hectische markt. Voor de komende jaren verwacht hij wat meer rust. “De winstmarges op de cartridges en navulsets zijn klein. De prijzen liggen dicht bij elkaar.  Het verschil wordt gemaakt door kwaliteit, snelle levering en tevreden klanten.  Op basis van die punten zal Printwinkel de concurrentie voorblijven en een van de belangrijkste leveranciers in deze markt blijven. De kwalitatieve bedrijven zijn uitgekristalliseerd t.o.v. de “cowboys””.

Bespaar 80% op uw (adres)labels!

Daarnaast blijft Printwinkel kijken naar andere kantoorproducten waarop consumenten en bedrijven flink kunnen besparen. Zo was Printwinkel de eerste in Nederland die kwam met compatible labels voor Dymo (en binnenkort ook Brother en Epson). Hierbij bespaart je tot wel 13 euro op 1 rolletje etiketten-labels!  Daarnaast heeft Printwinkel zijn assortiment in de loop daar jaren uitgebreid met toners, inktlinten, opslag media, papier en labels.  “Er zijn nog zat kantoorartikelen waar veel te veel voor betaald wordt, en Printwinkel zal blijven zoeken naar vele malen goedkopere alternatieven”, aldus Dousma.

3 Responses to Printwinkel zorgt al 10 jaar voor goedkopere kantoorartikelen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl