Blog to print

Je hebt een blog. Al jaren. Inmiddels staan er honderden blogposts online, waar je eigenlijk niet meer doorheen scrolt. Je voegt telkens een blog toe over onderwerpen die je bezighouden: je eigen leven, je vakgebied, thema’s die je interesseren zoals cosmetica, nieuws, politiek of biologie. Steeds als je een nieuwe tekst toevoegt, nodig je je netwerk uit om jouw woorden te lezen. Je hoopt mensen te inspireren en je vindt het ook gewoon leuk om te doen. Is het dan niet zonde dat oude blogs uit 2010 bijvoorbeeld, in vergetelheid raken? Wat jij inmiddels hebt geschreven is een boekwerk! Waarom maak je er niet eens een boekje van?

Overzichtelijk

Je kunt het online archief van je blog natuurlijk doorspitten, maar over het algemeen is een boekwerk overzichtelijker. Je bladert door de blogs heen en leest waar je op dat moment zin in hebt. Je komt blogs tegen die je allang vergeten was. Als je de blogs chronologisch print, ontdek je zelfs een leercurve of een evoluerende interessestroom. Eigenlijk stop je gewoon een stukje jou in een boekje. Leuk voor in je boekenkast toch? Of in de boekenkast van je familie, vrienden, collega’s of leesfans en volgers!

Relatiegeschenk

Voor bedrijven is het bundelen van blogs ook geen gek idee. Bedrijven zetten blogs online die bij hen passen en die de bedrijfscultuur, specifieke kennis en gerichte vaardigheden openbaar maken op hun website. Zo betrekken bedrijven (potentiële) klanten en doelgroepen bij de dagelijkse beslommeringen van het bedrijf. Wie de blogs bundelt creëert een stukje bedrijfssfeer op papier. Leuk om weg te geven als relatiegeschenk of als kennismakingsboekje. Of misschien interessant als koffietafelboek? Zo krijgen je blogs gelijk meer aandacht. Wordt het boekje gewaardeerd? Dan levert het meer online volgers op. Lang leve de cyclus.

Blog to print

Zie je het niet zitten om je archief door te spitten en alle blogs één voor één uit te printen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Online vind je tegenwoordig allerlei bedrijfjes die jouw blogs tot boek omtoveren, aan de hand van slimme software. Ze zorgen ook voor een aantrekkelijk kaftje eromheen en klaar is Kees! Voor een klein prijsje heb je plots een bijzonder en persoonlijk boekje in handen. Tastbaar en uniek.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl