Dymo labelprinter

De Dymo labelprinter is een supersnelle en zorgeloze oplossing om snel even documenten te voorzien van een handig leesbaar labeltje. Met een Dymo labelprinter druk je onder andere indrukwekkende badges af waarop je een adres kunt zetten of een labeltje voor een dossiermap dat in het archief moet liggen. Tegenwoordig bij de nieuwe modellen is het zelfs mogelijk om barcode etiketten af te drukken met een snelheid van 51 etiketten per minuut. Dankzij de Dymo labelprinter is het definitief gedaan met het geknoei met etikettenvellen en dure inkt wat verloren gaat. Bij elke Dymo labelprinter zit een compacte software meegeleverd voor op de computer.

Kenmerken van de Dymo labelprinter

Je kan op een gemakkelijke en snelle manier een archief vormen tezamen met de gebruiksvriendelijke software die bij de labelprinter wordt geleverd. Vanaf je pc kan je gemakkelijk etiketten maken waarop je allerlei handige gegevens kunt instellen. De labelprinter print razendsnel etiketten, labels et cetera en deze maakt gebruik van een thermische printtechnologie, dus met andere woorden heb je geen dure inktpatronen meer nodig. Uiteraard is dit een goedkope manier om etiketten te maken. De software werkt gemakkelijk op Microsoft Word, Excel, Cardscan en Outlook. Je kan heel snel en eenvoudig één enkel labeltje afprinten met de handige Quick print functie. Men hoeft zich geen zorgen te maken om het geknoei en verspil van de vroegere etikettenvellen.

Dymo labelprinter installeren

De installatie van de Dymo kabelprinter is zeer eenvoudig dankzij de compacte USB kabel die erbij geleverd is. Je hoeft enkel de USB in de computer te steken en de computer te voorzien van het internet. Als je hem steekt in de computer gaat hij automatisch de computer voorzien van zijn software en binnen de tien minuten kan je beginnen met labels af te printen. Standaard zit er bij elke verpakking een stroomadapter, installatie-cd en een gebruikershandleiding meegeleverd. Overige pluspunten zijn dat de Dymo labelprinter een zeer kleine handprinter is die je overal kunt meenemen doorheen het hele bedrijf. Als hij aan het printen is, zal je het niet eens merken omdat hij zo stil print. Als laatste is hij zeer overzichtelijk in gebruik mede dankzij de lampjes.
Dymo_printers


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl