80% Besparen op labels!

Besparen op labels!

Superhandig die (Dymo/Brother)-labels die tegenwoordig op het bureau van bijna elke werknemer (en ook bij steeds meer consumenten) op het bureau staan. Totdat de etiketten op zijn. Wist u dat u (uw bedrijf) € 15,43 betaalt voor een nieuw rolletje
Dymo-labels.  Wellicht wel….maar wist u ook dat u diezelfde label bij Printwinkel
koopt voor € 2,25?

Prijs kunstmatig hoog

Er zijn vele producten waarvan de prijs kunstmatig hoog gehouden wordt.  Senseo-koffiepads is het bekendste voorbeeld. De Printer-inktcartridge is er ook zo een. Niet aan de benodigde hardware (het koffiezetapparaat cq. de printer) wordt verdiend, maar aan de benodigdheden voor het gebruik (pads cq. inkt).

Prijs doorbrekend

Printwinkel doorbrak al eerder zo’n kunstmatige hoge prijs. 10 jaar geleden waren zij de een van de eerste die namaakcartridges en navulsets op de markt brachten. Dat leverde consumenten en bedrijven een korting tot wel 80% op.

Toen Peter Dousma, directeur Printwinkel zich ernstig begon te irriteren aan zijn dure Dymo-labels, ging hij ook hiervoor op zoek naar goedkopere alternatieven. Printwinkel kwam als eerste met compatible labels voor Dymo en Brother (en binnenkort ook voor Zebra en Epson).  Ook op dit gebied bespaart de klant hierdoor 80%!

Meer informatie over de goedkope Compatible labels vindt u op www.printwinkel.nl

3 Responses to 80% Besparen op labels!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl