Het Double A Merk

Duurzame productie, Superieure Kwaliteit, Smart Marketing

Double A (1991) Public Company Limited, een volledig geïntegreerde pulp-en papierfabriek, werd opgericht in 1991. Gelegen in het centrum vlakten van Thailand in de provincie Prachinburi. De fabriek is in 1995 gebouwd en heeft een jaarlijkse capaciteit van 600.000 ton pulp en 600.000 ton papier.

Strategisch gelegen, 140 km van Bangkok en 130 km van Laem Chabang Seaport, de Double A fabriek ligt dicht bij zowel een duurzame bron van hout en een groot regenwater reservoir met een capaciteit van 36 miljoen kubieke meter die bij de vervaardiging van pulp en papier erg nuttig is.

Het brede portfolio strekt zich uit van grote vezel vellen papier van superieure kwaliteit tot innovatieve huisstijl drukwerk producten en hoge kwaliteit kopieer papier – alle gemaakt van de duurzame vezels van de papierbomen van Double A, die groeien langs de rijstvelden van meer dan 1,5 miljoen Thaise boeren door middel van een unieke Aziatische oplossing voor de duurzame inkoop van vezels, wat PFFT wordt genoemd – “Papier van gecultiveerde bomen”.

 De Double A Brand Premium Quality Kopieerpapier

Double A merk premium kopieerpapier, geïntroduceerd in 2000, was het eerste consumenten merkproduct kopieerpapier en is het meest toonaangevende merk in Thailand voor 10 opeenvolgende jaren dankzij de kwaliteit en het consistente, innovatieve marketing communicatie programma.

Een deel van dit programma omvat de ontwikkeling van ‘No Jam …. No Stress’ kopiëren naar een unieke verkoop propositie, dat is meegedeeld door zowel de massamedia en in-huis-campagnes, het creëren van naamsbekendheid voor Double A en verplaatsen van het product uit de commodity-categorie en in de consumentenmarkt voor merk categorie.

Dit proces, heeft geleid tot duurzame relaties met consumenten op basis van vertrouwen, kwaliteit, gebruiksgemak, beschikbaarheid en het bedrijf duurzame praktijken op milieugebied en bijdragen aan de gemeenschappen waarin wij actief, die allemaal samen de totale consumenten waarde in plaats van de gebruikelijke prijs betreft.

Papier met Persoonlijkheid

De Double A merkpersoonlijkheid verheft het product om veel meer dan alleen kopieerpapier Double A is Premium, Smart, Cosmopolitan, Witty, betrouwbaar, innovatief en Professional – alles wat  kantoorwerkers over de hele wereld die het gebruiken willen zijn. Meer dan een vertrouwd merk, Double A ’s innovatieve marketing brengt een glimlach op de gezichten van secretarisses, bedienden en kaderleden overal met de wrange kantoor humor in zijn tv-commercials – en houdt er mensen glimlacht met’ kopiëren Nee Jam ‘dat stress verlicht in de werkplek.

Double A Kwaliteit – Het geheim zit in de bomen

Double A ’s uiteindelijke doel is om internationaal te worden erkend als een toonaangevende leverancier van premium kwaliteit kopieerpapier, en met onze Papier Boom zullen we dat doel bereiken.

Alles zit in de vezel. De hoge kwaliteit en superieure prestaties van Double A papier zijn het gevolg van het hoge vezelgehalte – 30 miljoen vezels per gram – van Double A’s Papier Bomen, die door meer dan 1,5 miljoen boeren zijn geplant in heel Thailand. De unieke vezel eigenschappen die alleen afkomstig zijn van de Double A Papier Bomen geven elk vel papier de constante hoge dichtheid die nodig is voor de stabiliteit en gladheid, het geheim van perfect jam-vrij kopiëren.

De merk lancering werd ondersteund door 7 unieke en opmerkelijke kwaliteiten van Double A Paper:
• Goede verwerkbaarheid
• Afdruk Scherpte
• Uitstekende Gladheid
• Heldere Verschijning
• Verbeterde Kopieer Prestatie
• Tweezijdig Gebruik
• Langere opslagperiode voor Documenten

Double A blijft doorgaan om records te verbreken voor naamsbekendheid, dankzij de consequente ‘No Jam … No Stress’ marketing campagne die erin geslaagd is te onderscheiden van het merk en de communicatie zijn de kernwaarden:
• Gladheid voor storingsvrij kopiëren
• Hoge opaciteit voor dubbelzijdig afdrukken
• Gekweekte bomen voor een duurzame, milieuvriendelijke papier-making proces


Uiteraard levert Printwinkel ook Double A paper, klik hier voor ons assortiment.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
Nederland
Telefoon: +31-(0)88 90 90 440
Fax: +31-(0)88 90 90 445
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl