Samsung introduceert eerste kleurenlaserprinters die Near Field Communication ondersteunen

Xpress C460FW

Met de Xpress C410W-serie introduceert Samsung als eerste fabrikant drie kleurenlaserprinters, die zijn uitgerust met de Near Field Communication (NFC) technologie.

Dankzij deze innovatie hoef je voortaan enkel nog je smartphone of tablet bij de printer te houden om automatisch verbinding te maken. Zonder dat je daar nog een kabel of Wi-Fi netwerkverbinding voor nodig hebt.

De nieuwe Xpress C410W-serie bestaat uit de C410W kleurenlaserprinter, de veelzijdige C460W multifunctionele kleurenlaserprinter die tevens kan kopiëren en scannen en de multifunctionele kleurenlaserprinter C460FW die daarnaast ook nog kan faxen. Deze serie is voorzien van NFC-technologie waarmee mobiele devices enkel in de buurt van de printer gehouden hoeven te worden – het zogeheten ‘tapping’ – om automatisch verbinding te maken. Vervolgens kunnen documenten, e-mails, webcontent en foto’s op een efficiënte en veilige manier worden geprint.

De nieuwe serie printers sluit naadloos aan op thuiswerkers, zzp’ers en MKB-ers die hoofdzakelijk mobiel werken en snel documenten en foto’s willen printen vanaf een smartphone of tablet. De printers uit de Xpress C410W-serie hebben een snelheid van 18 pagina’s per minuut in zwart-wit en 4 pagina’s per minuut in kleur.
Met de Samsung Mobile Print App kunnen nagenoeg alle bestandstypen geprint worden vanaf een mobiel device. Van PDF-files tot Microsoft Office documenten, zoals Excel-bestanden en PowerPoint presentaties.

De Mobile Print App maakt het daarnaast mogelijk om je contactenlijst van je smartphone te synchroniseren met de printer. Een ingescand document of fax kan daardoor direct naar je contactpersoon gestuurd worden. De nieuwe printers hebben bovendien de mogelijkheid om documenten te printen via Google Cloud Print. Dit is een ideale manier voor mobiele devices die NFC niet ondersteunen. Via Google Cloud Print kun je toch (via internet) een bestand in de cloud printen vanaf je smartphone of tablet.

Het installeren van een draadloze printer is vaak een moeizaam proces: talloze stappen zijn nodig om de printer te installeren. Met Samsungs Xpress C410W-serie vindt de installatie plaats in slechts drie stappen.
De functie ‘Easy Printer Manager’ zorgt er bovendien voor dat je het printbeheer in eigen hand houdt. Zo kun je makkelijk zelf meldingen bijhouden als het papier of de toner op is of het papier vast is gelopen.

De nieuwe printers zijn voorzien van de ‘One Touch Eco Button’ en ‘Easy Eco Driver’, waarmee je papier en toner kunt besparen. Dit kan oplopen tot een besparing van 20 procent in de totale kosten. De ‘Easy Eco Driver’ is in 2012 bekroond met de ‘Outstanding Achievement in Innovation’ award van Buyers Lab. De printers zijn daarnaast bekroond met de iF product Design Award 2013 vanwege het ergonomische design en het grote gebruiksgemak.
De printers uit de Xpress C410W-serie zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro, incl. BTW.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
Nederland
Telefoon: +31-(0)88 90 90 440
Fax: +31-(0)88 90 90 445
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl