Samsungs nieuwe MultiXpress laserprinters

Samsungs nieuwe laserprinters verhogen de productiviteit en verlagen de kosten

Samsung_SLM2875FWSamsung kondigt een nieuwe serie laserprinters aan voor zakelijk gebruik in het Midden-en Kleinbedrijf (MKB). De laserprinters Xpress M2875 serie zijn uiterst geschikt voor intensief gebruik en helpen de operationele kosten te verlagen.

De nieuwe Xpress M2875 serie biedt krachtige printprestaties en blinkt uit in betrouwbaarheid. De basis daarvoor wordt gelegd door een 600MHz Cortex-A5 processor. Het grote geheugen zorgt ervoor dat er een printsnelheid behaald kan worden van maar liefst 28 pagina’s per minuut. De papierlade van de Xpress M2875 kan bovendien makkelijk gevuld worden met verschillende papiersoorten, waaronder dik papier en zelfs karton. De kwaliteit van de prints is hoog, want de nieuwe printers zijn uitgerust met Samsungs unieke ‘Rendering Engine for Clean Pages’ (ReCP)-technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de leesbaarheid van een kopie vergroot wordt, als het origineel van lage kwaliteit is.

Slim printen leidt tot kostenbesparingen

De Xpress M2875 serie is zodanig ontworpen dat de toner langer meegaat. Dit leidt niet alleen tot kostenbesparingen, maar is bovendien beter voor het milieu. Om de kosten te verlagen zijn de nieuwe printers uitgerust met de ‘Easy Eco Driver’-oplossing. Daarmee kunnen gebruikers eenvoudig de instellingen aanpassen, om het printen van overbodige afbeeldingen en teksten in een document over te slaan. Zo wordt er papier en toner bespaard. Daarnaast kan er via de ‘One Touch Eco’-knop snel en meerdere documenten op één pagina uitgedraaid worden.

Gebruiksvriendelijk

Het printbeheer van de Xpress M2875 serie wordt een stuk makkelijker door Samsungs Easy Printer Manager. Daarmee kan een ondernemer het printgebruik in zijn bedrijf continu monitoren en de statistieken in de gaten houden met betrekking tot bijvoorbeeld printeronderhoud. Ook voor alle medewerkers zijn de printers heel toegankelijk, want de printers communiceren moeiteloos met mobiele apparaten, zoals smartphones, tablets en notebooks. Het enige wat er geïnstalleerd hoeft te worden, is de Samsung Mobile Print app. Daarna kunnen printopdrachten van elke willekeurige smartphone, tablet of notebook moeiteloos uitgevoerd worden.

De printers uit de Xpress M2875 serie zijn vanaf maart 2013 in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs vanaf € 179,- incl.

Klik hier voor meer productspecificaties.

Samsung Electronics

Samsung Electronics is wereldwijd marktleider in consumentenelektronica en de kerncomponenten die daar onderdeel van zijn. Door onze continue innovatiekracht veranderen wij de wereld van televisies, smartphones, personal computers, printers, camera’s, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, halfgeleiders en LED-oplossingen.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
Nederland
Telefoon: +31-(0)88 90 90 440
Fax: +31-(0)88 90 90 445
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl