Brother introduceert de eerste draadloze labelprinters voor het kantoor

Brother introduceert de eerste draadloze labelprinters voor het kantoor

De twee nieuwste Brother QL labelprinters, de QL-710W en QL-720NW zijn de eerste labelprinters voor het kantoor waarmee het mogelijk is om vanaf elke werkplek, draadloos professionele labels te printen. Bovendien kunnen ze worden aangestuurd via de gratis Brother iPrint&Label app, voor het direct printen van labels vanaf een smartphone of tablet.

Dankzij de draadloze netwerkverbinding kunnen de QL-710W en QL-720NW op elke gewenste plek worden neergezet. Alle gebruikers in het netwerk hebben de mogelijkheid om vanaf hun eigen werkplek, labels op een centrale locatie af te drukken, bijvoorbeeld in de postkamer of het distributiecentrum. De QL-720NW beschikt naast WLAN tevens over een LAN interface en een seriële aansluiting. De nieuwe modellen hebben een printsnelheid van 93 labels per minuut en zijn daarmee de snelste binnen het marktsegment. Ze bieden daarnaast een printresolutie van 300 x 600 dpi, waardoor elke label haarscherp wordt afgedrukt.

QL-710W

QL-720NW

 

 

 

 

 

 

 

Beide modellen worden geleverd met P-touch Editor Lite LAN netwerksoftware, die snel en gemakkelijk geplaatst kan worden op een gedeelde netwerk drive. Zodoende kan iedereen in het netwerk eenvoudig gebruikmaken van deze software zonder dat deze voor iedere gebruiker apart geïnstalleerd hoeft te worden. Via deze labelontwerp-software kunnen onder andere barcodes, logo’s en afbeeldingen aan het label worden toegevoegd. Beide labelprinters gebruiken DK labelrollen die verkrijgbaar zijn in verschillende formaten (tot 62 mm breed en 1 meter lang).

Om de nieuwe QL labelprinters optimaal te laten integreren met mobiele apparaten, heeft Brother de iPrint&Label app ontwikkeld. Via deze gratis app kunnen gebruikers snel en eenvoudig labels ontwerpen en printen via een Apple of Android smartphone of tablet. Dankzij de geïntegreerde fotofunctie is deze app ideaal voor bijvoorbeeld het creëren van naambadges bij bijeenkomsten, maar ook voor buitendienstmedewerkers en thuiswerkers. De app is gratis verkrijgbaar via de Apple App Store en Google Play. Voor meer info gaat u naar www.brother.nl/iprintlabel


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
Nederland
Telefoon: +31-(0)88 90 90 440
Fax: +31-(0)88 90 90 445
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl