Een nieuwe organisatie: Océ en Canon gaan samen verder

Op 1 oktober zijn de bedrijfsactiviteiten van Océ-Nederland B.V. officieel samengevoegd met de activiteiten van Canon Nederland N.V. De gezamenlijke onderneming gaat verder onder de naam Canon Nederland N.V. en de naam Océ-Nederland B.V. komt hiermee te vervallen. Wel zult u de naam Océ nog terugzien bij verschillende productlijnen zoals de Océ VarioPrint.

Wereldwijd de grootste in de printsector

Met de nieuwe organisatie is ook ’s werelds grootste leverancier in de printsector ontstaan. Voor onze klanten betekent dit dat zij toegang hebben tot het breedste assortiment in de markt.

  • Printoplossingen voor het kantoor en de centrale repro
  • Grootformaat printen van technische documentatie, bewegwijzering en display graphics
  • Productieprinten voor marketingbureaus en de grafische sector
  • Services voor outsourcing van documentprocessen
  • Imaging apparatuur voor de consument en de professionele fotograaf (o.a. printers, scanners en foto- en videocamera’s)


Over Océ

Océ is een van ‘s werelds grootste leveranciers op het gebied van document management en printen voor professionals. Het brede aanbod van Océ omvat snelle digitale productieprinters en grootformaat printsystemen voor zowel technische documentatie als display graphics in kleur, naast kantoorsystemen voor printen en kopiëren. Bovendien is Océ een toonaangevende speler op het gebied van outsourcing van document management. Wereldwijd zijn veel van de Fortune 500-bedrijven en grootste commerciële drukkers klant van Océ. Het bedrijf werd opgericht in 1877. Het hoofdkantoor bevindt zich in Venlo. Océ is actief in meer dan 100 landen en heeft wereldwijd ruim 20.000 mensen in dienst. Meer informatie over Océ kunt u vinden op www.oce.com.

Océ en Canon: Samen sterker

In 2010 sloot Océ zich aan bij de Canon groep met de hoofdvestiging in Tokio, Japan, waardoor ’s werelds grootste leverancier in de printsector ontstond. Canon ontwikkelt, produceert en verkoopt een groeiend aanbod aan kopieermachines, printers, camera’s, optische en andere producten die tegemoet komen aan de vele verschillende behoeften van de klant. Bij de Canon groep werken wereldwijd ruim 198.000 mensen. De totale omzet in 2011 bedroeg $45,6 miljard. Meer informatie kunt u vinden op www.canon.com.

Over Canon Inc.

Canon Inc. is een vooraanstaande onderneming op het gebied van beeldverwerking en informatiesystemen voor professionals en consumenten. Canon’s uitgebreide productassortiment omvat kopieermachines, inkjet en laser printers, camera’s, video apparatuur, medische apparatuur en systemen voor halfgeleider fabricage. Sinds de oprichting in 1937 heeft Canon succesvol gediversifieerd teneinde een wereldwijde industriële leider te worden op het gebied van beeldverwerking en informatiesystemen voor professionals en consumenten. Binnen de Canon groep zijn ruim 198.000 medewerkers werkzaam. Canon heeft productie en marketing dochters in Japan, Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië; en een wereldwijd Research & Development netwerk met vestigingen in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Australië. Canon’s geconsolideerde netto omzet voor het boekjaar 2011 bedroeg $45,6 miljard. Meer informatie over Canon kunt u vinden op www.canon.com.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Hierdoor wordt zoveel mogelijk online afgehandeld. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Printwinkel B.V.
Handelsweg 9
1851 NX Heiloo
Nederland
Telefoon: +31-(0)88 90 90 440
Fax: +31-(0)88 90 90 445
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl