Brother QL-720NW

Voor het ordenen van een huis of kantoor is een labelprinter vaak een handig apparaat. Daarnaast wordt een labelprinter ook vaak gebruikt voor het labellen van envenloppen en materialen in een bedrijf. Een model dat vaak gebruikt wordt voor middelgrote- en grote kantoren is de Brother QL-720NW.

Specificaties

Deze professionele labelprinter beschikt over een draadloze netwerkverbinding maar kan ook aangesloten worden aan de kabel. Via deze verbindingen kunnen meerdere apparaten verbinding maken met het apparaat. Het is tevens een snelle labelprinter doordat hij wel 93 labels kan printen in een minuut.

Naast de snelheid en verbindingsmogelijkheden beschikt de labelprinter over een automatische snijder. Het apparaat heeft ook een USB-aansluiting. De maximale resolutie van het apparaat is 300 bij 600 dpi. Een adapter voorziet het apparaat van stroom.

iPrint&labelapp

De QL-720NW print labels vanaf 12 mm tot 62 mm. Naast de mogelijkheid om het apparaat aan te sluiten op een PC, kan het apparaat ook gebruikt worden via een mobiel netwerk. Met deze labelprinter kunnen labels geprint worden vanaf een Android of iOs-apparaat via de gratis App iPrint&Label van Brother. De labelprinter beschikt daarnaast over 10 verschillende kaders.

Overige specificaties

Het apparaat heeft van Brother uit twee jaar garantie. De labelprinter is geen draadloos model maar weegt slechts 1,2 kg. Het is een compact apparaat dat op een vaste plek kan staan. Met dit apparaat kunnen labels voor enveloppen, pakketten, CD’s, DVD’s of archiefmappen gemaakt worden. Daarnaast is het apparaat ook geschikt om banieren of tijdelijke bewegwijzering te maken. Dit kan het apparaat tot 1 meter lengte.

Het apparaat heeft een automatische snijeenheid die ingebouwd is in het apparaat. Naast de verschillende functies wordt het apparaat ook geleverd met de software die nodig is om het apparaat te installeren op het netwerk. Dit apparaat werkt op Windows 7. Het apparaat wordt standaard geleverd met DK doorlopende tape.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl