Dymo etiketten

Als efficiëntie zeker niet ten koste mag gaan voor de kwaliteit dan bent u zeker met het gebruik van een kleine Dymo etikettenprinter. De Dymo etiketten met een handige verwijderstrip zullen telkens weer zorgen voor een maximale prestatie bij het gebruik van etiketten voor een archief. Men heeft geen al te dure, grote hoofdprinter meer nodig en men moet zeker geen heel etikettenblad meer te verspillen voor maar louter één simpel etiketje. De Dymo etikettenprinter maakt in een mum van tijd een heleboel kleine of grote etiketten die je overal op kunt plakken.

Permanente papieren etiketten

Deze etiketten van Dymo zijn vergelijkbaar met de vroegere witte etikettenbladen. De papieren zitten op een kleefbare rol met een permanente hechtlaag en een verwijderstrip die zeer handig te gebruiken is. Het zijn de witte kleefbare etiketten die de beste afdrukkwaliteit leveren. Je drukt af op een 300 dpi en het bijkomend voordeel is dat de inkt in het etiket zit. Deze techniek zorgt ervoor dat het beter leesbaar is en dat de inkt op het etiket niet zal vervagen. Dit in tegenstelling tot de vroegere etikettenprinters.

Verwijderbare papieren etiketten

Deze etiketten bestaan nog niet lang in het assortiment van Dymo. In feite werken deze etiketten hetzelfde als de andere behalve dat deze etiketten verwijderd kunnen worden. Onder de etiketten zit een soort van verwijderbare semi-permanente hechtlaag. Het feit dat deze etiketten verwijderd kunnen worden, maken deze populairder dan de andere soorten van Dymo.

Transparante Plastic etiketten

De papieren en plastic etiketten van Dymo brengen de hoogste kwaliteit van het lazeren naar boven. Je kan heel gemakkelijk één etiket afdrukken of ineens een hele etikettenrol voor dezelfde kwaliteit die niet vervaagd. Deze techniek vereist geen inkt omdat de tekst erop gelazerd wordt. Er bestaan een paar soorten van etiketten en deze hebben een grootte als de adresetiketten. Rechthoekige etiketten van een paar centimeter lang. Om de Dymo printer te gebruiken, moet je deze eerst even in de computer aansluiten zodat hij gemakkelijk geïnstalleerd worden. Na een tien minuten is hij klaar voor gebruik.

Dymo_verzameling


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl