HP komt met nieuwe toner technologie

Fabrikant HP heeft een nieuwe, strak ontworpen portfolio LaserJet printers voor kantoorgebruik gelanceerd. Dankzij de laatste tonertechnologie met JetIntelligence zijn de nieuwe LaserJets gemiddeld tot 53 procent energiezuiniger en hebben een compacte vormgeving die 40 procent minder kantoorruimte inneemt. Opstarten, printen en kopiëren gaat nu nog sneller dan bij voorgaande modellen. HP noemt de nieuwe generatie LaserJets de belangrijkste ontwikkeling sinds de introductie van de eerste LaserJet in 1984.

Volgens een woordvoerder van HP hebben zakelijke klanten behoefte aan slimme en betaalbare oplossingen die eenvoudig integreren in de huidige kleinere en gemeenschappelijk toegankelijke kantoren. “Met de klant als uitgangspunt hebben we de nieuwe LaserJet serie van a tot z volledig opnieuw ontworpen. De printers zijn nu compacter, sneller en slimmer dan ooit, passend bij de behoefte van een modern kantoor.”

De nieuwe originele HP Toner Cartridges met JetIntelligence leveren tot 33 procent meer hoge-kwaliteit pagina’s uit een tonercartridge, en bieden hoge afdrukprestaties en fraudebescherming dankzij innovatieve anti-fraude technologie.

HP_nieuwe_printers

De nieuwe ColerSpere 3 toner biedt met tonerpartikels met een harde schil en een zachte kern consistente en professionele resultaten. Ondanks een harde omhulling smelt de zachte kern van de nieuwe toner bij een veel lagere temperatuur, waardoor minder warmte nodig is om te printen. De toner is speciaal ontwikkeld voor HP LaserJet printers en mfp’s met hoge printsnelheden. Het resultaat is een grotere hoeveelheid prints met een compacte en energiezuinige printer. De cartridge is opnieuw ontworpen, met minder kans op storingen; de Page Maximizer technologie zorgt voor meer afdrukken per cartridge. Dankzij intelligente meettechnologie wordt de tonervoorraad beter bijgehouden.

Anti-fraude technologie in elke JetIntelligence toner cartridge zorgt voor automatische identificatie van niet-originele cartridges die de afdrukkwaliteit negatief beïnvloeden. Door automatische sealverwijdering is het vervangen van een cartridge nog makkelijker geworden.

HP JetAdvantage Private Print voorkomt dat onbevoegden toegang hebben tot printopdrachten en gaat verspilling door foutieve printopdrachten tegen. Iedere printopdracht wordt veilig opgeslagen in de cloud totdat de gebruiker de opdracht valideert op de printer. HP JetAdvantage Private Print biedt ook ondersteuning van HP Common Card Reader voor snelle authenticatie. Deze oplossing is ook beschikbaar als mobiele App voor iOS en Android devices om eenvoudig printen via tablet en smartphones te mogelijk te maken.

De nieuwe modellen zijn:

HP Color LaserJet Pro M252, compact en energiezuinig. Deze machine is tot 33 procent kleiner dan vergelijkbare printers, en gebouwd om te voldoen aan de behoeften van een kleine werkgroep, onder meer dankzij mobiel printen en de snelste ‘eerste pagina afdruktijd’ in zijn klasse.

HP Color LaserJet Pro MFP M277, de kleinste laser mfp en print het snelst dubbelzijdig in zijn klasse. Groeiende teams zijn minder tijd kwijt aan hun printopdrachten dankzij diverse aantal productiviteits- en workflow opties.

HP Color LaserJet M552 en M553, ideaal voor grotere werkgroepen tot 15 gebruikers die maandelijks tot 6.000 afdrukken maken. Deze printers besparen IT-beheerders tijd en geld door hoge afdruksnelheden en de laagste energieconsumptie in hun klasse. Daarnaast bieden ze als eerste Google Cloud Print 2.0 ondersteuning, Google’s printstandaard voor Chromebooks en Chrome OS applicaties.

De  HP Color LaserJet Pro M252 is verkrijgbaar vanaf 169 euro exclusief BTW; de HP Color LaserJet Pro MFP M277 is verkrijgbaar vanaf 269 euro exclusief BTW; de HP Color LaserJet M552 en M553 hebben een vanaf-prijs die begint bij 499 euro exclusief BTW. Alle modellen zijn per medio april beschikbaar in Nederland.

Meer informatie: http://www.hp.com/


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl