Brother cd dvd label printer

Voor het afdrukken van CD- of DVDlabels hoef je niet te beschikken over een dure labelprinter. De printers uit de ‘thuiskantoor of klein kantoor’ –afdeling van Brother zijn meestal al geschikt om CD- en DVDlabels mee af te drukken. Alle draagbare beletteringssystemen zijn geschikt om CD- en DVDlabels mee af te drukken.

PT-90

Een van de goedkoopste modellen is de PT-90 uit de P-touch Simply Stylish-serie van Brother. Het apparaat maakt labels die gepersonaliseerd kunnen worden met een aantal patronen. Daarnaast heeft het ook een decomodus. Het is een draagbaar model met een LCD-scherm dat makkelijk af te lezen is. Het apparaat kan labels printen van 9 of 12 mm breed.

PT-H101GB

Een draagbaar beletteringssysteem waarmee het labelen van CD- en DVDhoesjes makkelijk gaat, is de PT-H101GB. Het apparaat print labels vanaf 3.5 mm tot 12 mm. Het apparaat is een van de goedkoopste modellen van Brother en is makkelijk te gebruiken om CD- en DVDhoesjes te labellen. Het heeft minder functies dan de PT-90 maar is makkelijker in het gebruik. Dit is een handig model wanneer je basic CD- of DVDlabels wil printen.

H105WB

De P-touch H105WB is een lichtgewicht draagbaar beletteringssysteem. Het apparaat print labels vanaf 3.5 tot 12 mm. Met de sjablonen en de speciale decomodus kunnen labels voor CD- en DVDhoesjes gepersonaliseerd worden. Het apparaat werkt op batterijen maar heeft ook een sleuf voor een netspanningsadapter. Dit apparaat heeft een ingebouwde snijeenheid en wordt dus op de door jou bepaalde lengte afgesneden.

PT-P700

Een iets duurder model is de PT-P700 , de professionele pc-labelprinter. Dit apparaat is geschikt om jouw huis of jouw kantoor te ordenen. Naast de functie om CD- en DVDlabels af te drukken kunnen er bijvoorbeeld ook labels voor USB-sticks afgedrukt worden. De labels voor dit apparaat zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Dit model is speciaal gemaakt voor het afdrukken van kleinere labels.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.
s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl