Tips voor het kopen van een Brother labelprinter

brother labelsEen labelprinter is een super handig apparaatje waarmee u elke gewenste tekst kunt afdrukken op klevend materiaal. Ideaal dus wanneer u geregeld labels, etiketten, barcodes, serienummers, adressen, naamplaatjes of andere soortgelijke dingen wilt afdrukken. Wanneer u van plan bent een labelprinter aan te schaffen, dan kunnen wij de labelprinters van het merk Brother van harte aanbevelen. Brother specialiseert zich in printers en staat al jarenlang bekend om haar kwalitatief hoogwaardige, degelijke en goed betaalbare producten. Echter heeft Brother een enorm assortiment als het aankomt op labelprinters; dikke kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet! Om u te helpen bij het kiezen van de juiste Brother labelprinter hebben wij voor u een aantal tips op een rijtje gezet!

Doel

Bedenk eerst waarvoor u uw Brother labelprinter aanschaft. Brother heeft namelijk labelprinters die specifiek bedoeld zijn voor thuisgebruik, zakelijk gebruik en industrieel gebruik.

Aansluiting

Veel Brother labelprinters kunnen (met behulp van de meegeleverde software) worden aangesloten op uw computer. Indien u dit wenst, controleer dan altijd voor welk besturingssysteem de betreffende labelprinter geschikt is; tenslotte heeft u niets aan een labelprinter die alleen op Windows computers werkt wanneer u uitsluitend gebruik maakt van Mac OSX. Gelukkig werken de meeste Brother labelprinters tegenwoordig met vrijwel alle besturingssystemen.

Draagbaarheid

Indien u een labelprinter wilt aanschaffen voor het uitvoeren van werkzaamheden in bijvoorbeeld een magazijn, dan biedt een mobiele labelprinter uitkomst. Deze werken op batterijen, zodat u niet gebonden bent aan stroompunten, en zijn vaak ook voorzien van een toetsenbord voor direct gebruik. Voor toepassingen in kantoren volstaat een tafelmodel doorgaans wel. Deze werken vrijwel altijd op netstroom.

Labels

Wanneer u eenmaal een geschikte labelprinter heeft gevonden die in alle opzichten aan uw behoeften en wensen voldoet, vergeet dan niet om meteen de juiste Brother labels mee te bestellen. Elke Brother labelprinter werkt in combinatie met speciale Brother labels, dus zorg dat u altijd het type labelprinter dat u koopt bij de hand heeft. Zo vindt u
gemakkelijk de juiste Brother labels voor uw labelprinter.

 

Printwinkel
s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl