Geld besparen op inktpatronen. Kan dat?

De economische crisis blijft maar aanhouden. Steeds meer mensen voelen het dan Geld besparen op inktpatronenook in hun portemonnee. Er is minder geld te besteden, maar bepaalde dingen moeten nu eenmaal worden gekocht. Waar kunt u nu nog op besparen?

Wie inventief is, vindt altijd wel iets om op te besparen. Wij helpen u graag een handje! Wist u dat u flink op printerinkt kunt besparen? Printen moet u toch wel, maar inkt bestaat in soorten en maten. Lees snel verder om te weten hoe ook u aan goedkope inkt komt.

3 manieren om goedkope inkt voor uw printer in te slaan

1. Bespaar tientallen euro’s met alternatieve cartridges.

Koopt u altijd inkt van het merk van uw printer? Dan kunt u flink besparen! Van veel printermerken zijn namelijk alternatieve cartridges verkrijgbaar. Inktpatronen van het huismerk zijn een stuk goedkoper dan originele en zijn in de meeste (web)winkels te koop. Vaak is de kwaliteit gelijk aan die van originele cartridges en hebt u meer inkt voor minder geld.

2. Koop navulsets in plaats van nieuwe inktpatronen.

Inktpatronen zijn duur, maar moeten telkens opnieuw gekocht worden. Waarom zou u ze niet hergebruiken? Het navullen van cartridges is niet moeilijk als u een kwalitatieve navulset gebruikt. Zo bespaart u flink op de kosten, omdat u alleen voor de inkt betaalt. Wees niet bang dat u hiermee mindere kwaliteit in huis haalt. Goede navulinkt doet niet onder voor originele inkt en is soms zelfs beter.

3. Koop inktpatronen in een webwinkel.

Inktpatronen zijn in fysieke winkels vaak duurder dan in webwinkels, omdat voor een winkelpand huur betaald moet worden. Koop uw patronen daarom in een webwinkel voor printersupplies. Veel webwinkels houden regelmatig kortingsacties, waardoor u nog goedkoper kunt winkelen. Bovendien zijn de inktpatronen ondanks de verzendkosten vaak alsnog goedkoper dan in de winkel.Alternatieve inktpatronen

Wilt u met korting inktpatronen kopen?

Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief van Printwinkel.nl. Behalve bruikbare printtips houden wij regelmatig kortingsacties, zodat u op inkt kunt besparen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl