Printwinkel

Inkt en Toner

 

Bestel tijdig!

U bent klant van Printwinkel. Daarom geven wij u een unieke kortingscode cadeau. Met deze code profiteert u van 5% korting op ons gehele assortiment eigenmerkartikelen. Hoe werkt het? Voer tijdens uw bestelling op Printwinkel.nl de kortingscode in en u ontvangt direct 5% korting op uw factuurbedrag.




De actiecode is:
TZDPA587I6
(deze actiecode is geldig t/m 31 mei 2012).

Nieuwe Artikelen
Imation CD-RW

Imation is een van de grootste producenten ter wereld van blanco media, u kunt er zeker van zijn dat deze schijven grondig zijn getest, wat betekent dat ze een betrouwbaar medium voor uw gegevens zijn. Voor een overzicht van alle CD's en DVD's, klik hier...

BESPAAR OP UW PRINTKOSTEN!

Voelt u de crisis in uw portemonnee? Bespaar op printkosten!

Het ene na het andere doembericht wordt door de media verspreid. Het kabinet is gevallen en de schulden lopen op. Nerveus gaat de hand van Nederland op de knip. Maar hoe gaat u besparen? Wist u dat u enorm kunt besparen op uw printkosten? Dit kan bijvoorbeeld door:

  • Slim om te gaan met printpapier.
  • De juiste inkt te gebruiken.
  • Uw printinstellingen juist in te stellen.

  • Maar hoe doet u dat allemaal? Dat leest u in het artikel 'Goedkoop printen: geld besparen doet u zo!' Hier staan nog veel meer tips die u direct kunt toepassen. Klik hier voor het hele artikel...

    printer
    Labels en Labelprinters

    Per 1 mei j.l. hebben wij ons toch al zeer complete assortiment  uitgebreid met Brother compatible labels. Wij zullen in eerste instantie de populaire labels van het type DK aanbieden. Onze compatible labels zijn erg aantrekkelijk geprijsd t.o.v. de originele Brother labels. klik hier...


    (9 november 2011 Richard Keijzer)

    Uit onderzoek dat HP heeft laten doen blijkt dat mensen minder prints maken van de elektronische informatie om hen heen. De groei van die informatie is echter zo groot, dat het netto effect toch meer afdrukken per tijdseenheid betekent.

    Uit de steekproef, verricht door Bureau Ruigrok|Netpanel, blijkt tevens dat gebruikers steeds vaker een printje willen maken als ze van hun normale werkplek verwijderd zijn. Onderweg printen staat sterk in de belangstelling. “Bijvoorbeeld onderweg bij een tankstation (48 procent), op een treinstation (35 procent) of een luchthaven (30 procent). Absolute topper was de wens om te printen op de vakantiebestemming, dat verbaasde ons wel”, zegt Kees Verton, Country Director HP IPG Nederland.

    De helft van de Nederlanders die gebruik maken van een printer, geeft aan op het werk te maken te hebben met printregels. Denk hierbij aan regels als het verminderen van printen, stimuleren van dubbelzijdig printen en zwart/wit printen in plaats van kleur. De wil om minder te printen is er wel degelijk, alleen gaat dat niet op voor bepaalde formulieren zoals rekeningen.

    Ook geeft 30 procent van de ondervraagden aan, dat het prettiger leest vanaf een vel papier dan vanaf een scherm, hoe dun dat laatste ook mag zijn. Het niet afdrukken van een document kan worden ingegeven door milieuoverwegingen, of omdat het document in kwestie gewoon te groot is. De stapel afdrukken worden dan onhandelbaar.

    Gemiddeld printen de ondervraagden zo’n 39 pagina’s A4 per week. Mensen in de commerciële dienstverlening printen het meest met gemiddeld 50 pagina’s. Mannen blijken bovendien meer te printen dan vrouwen.

    weblog

    Per 15 maart is de weblog van Printwinkel online. Op dit blog delen specialisten en deskundigen, allen toonaangevend in de printersupplies, door middel van columns hun inzichten, ervaringen en kennis.
    Klik hier voor ons weblog...

    Hoe voorkomt u dat uw cartridges uitdrogen?

    Print u weinig en drogen uw cartridges regelmatig uit? Dat is zonde van het geld! Uitdroging is heel eenvoudig te voorkomen met de tips in het artikel ‘Help! Mijn printer doet het niet meer. Hoe voorkomt u het uitdrogen van cartridges?’

    Hebt u vragen over printen en printersupplies?

    Printwinkel.nl helpt u graag op Twitter en Facebook! Stel uw vragen op sociale media en wij staan voor uw klaar. Ook geven wij u bruikbare tips en kunt u discussiëren over interessante onderwerpen.

    Bestellen & Betalen

    Op rekening bestellen
    Bedrijven
    Particulier

    Veilig betalen
    Betaalmethoden
    Privacy

    Printwinkel.nl

    Hoe werkt dat?
    Werking webshop
    Levering naar België
    Garantie & Retourgoederen
    Verzend- en adminkosten

    Bedrijfsinformatie

    Waarom Printwinkel
    Pers
    Nieuws
    Algemene voorwaarden
    Keurmerken

    Contact

    Overige

    Sitemap

      Twitter  Facebook  Linked In

    Volg ons via de Social Media


    Algemene voorwaarden

    Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt tenzij anders staat aangegeven. Prijzen zijn in euro's inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. De verzendkosten zijn gratis bij orders vanaf €250,- incl. BTW. Normaal bedragen de verzendkosten €6,50 incl. BTW. Alle aankopen geschieden conform de algemene voorwaarden van Printwinkel.nl Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

    Privacy
    Wij zullen uw e-mailadres nooit delen met, verhuren of verkopen aan derden. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.

    Copyright © Printwinkel.nl 2012. Alle rechten voorbehouden.