Super snelle levering, 15.000+ artikelen direct uit voorraad leverbaar
Indien je deze e-mail niet goed kan lezen, klik dan hier voor de webversie
+31 (0) 88 90 90 440
mijn printwinkel | webversie
Acties Cartridges Toners Navulsets Labels Papier Faxrollen Inktlinten
Snelle levering (max. 24 uur) 15.000+ artikelen direct leverbaar Klantenbeoordeling van 9.2
Geachte relatie,
Behalve dat wij u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en trends, vernieuwen wij ook regelmatig ons assortiment. Zo'n 15.000 artikelen direct uit voorraad leverbaar. Ook de collectie eigen merk artikelen werd uitgebreid. Uiteraard voorzien van zeer aantrekkelijke prijzen. En bij ons altijd vertrouwd en veilig kopen, zoals wordt bevestigd door de 6 grootste onafhankelijke keurmerken waarbij wij zijn aangesloten.


Profiteer van 5% EXTRA korting

U bent klant van Printwinkel. Daarom geven wij u een unieke kortingscode cadeau. Voer tijdens uw bestelling op Printwinkel.nl de kortingscode in en u ontvangt direct 5% korting op alle eigen merk artikelen. Kortingscode: TM9Z56ICHU en is geldig tot 1 maart 2016
Actieproducten
nIEUWS
Betaal niet teveel voor hetzelfde
Dat geldt zeker voor labels. De goedkopere labels functioneren hetzelfde als de duurdere en hebben meestal dezelfde kwaliteiten. Zo kan een goedkope label van maar een paar eurocent even lang meegaan als een label van € 50. Omdat ze dun zijn, hebben ze een uitstekende kwaliteit bij het thermisch afdrukken. Op goedkope labels kun je zelfs gemakkelijk logo’s, afbeeldingen en tekst onder elkaar zetten.
Lees verder
tapes die tegen een stootje kunnen
Brother labels zijn zodanig ontworpen dat ze tegen veeleisende omgevingen kunnen. Ze zijn niet alleen hittebestendig, de tape is zo sterk dat hij niet los zal laten, maar ook watervast en vochtwerend. Zelfs als de etiketten ondergedompeld worden  zal de inkt niet vervagen. De etiketten blijven in de oorspronkelijke vorm.
Lees verder
lees meer op ons blog
Categorieën
Bestellen & BETALEN
Op rekening bestellen
Bedrijven
Particulier
Veilig Betalen
Betaalmethoden
Privacy
Cookies
PRINTWINKEL.NL
Hoe werkt dat?
Werking webshop
Levering naar België
Garantievoorwaarden
Verzendkosten
Administratiekosten
Sitemap
BEDRIJFSINFORMATIE
Waarom Printwinkel
Pers
Nieuws
Voorwaarden
Keurmerken
Uw mening
Contact
Klantenservice
SOCIAL MEDIA
Printwinkel is niet alleen actief op eigen website maar ook op social media websites.
Volg onze diverse social media
ALGEMENE VOORWAARDEN
Deze aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt tenzij anders staat aangegeven. Prijzen zijn in euro's inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld. Geen verzendkosten bij orders vanaf € 200,- incl. BTW. Normaal bedragen de verzendkosten € 6,50 incl. BTW. Alle aankopen geschieden conform de algemene voorwaarden van Printwinkel.nl Wijzigingen en typefouten voorbehouden.
Privacy
Wij zullen uw e-mailadres nooit delen met, verhuren of verkopen aan derden. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
Copyright © Printwinkel.nl 2016. Alle rechten voorbehouden.