Hittebestendigheid Brother tape

Het is een algemeen geweten dat hitte en vochtigheid een nefast zijn voor de gemiddelde labels. Gelukkig behoren de labels van Brother juist tot de dure klasse en tegelijkertijd tot de topklasse van printlabels. De labels zijn zondanig ontworpen dat ze tegen de veeleisende omgevingen kunnen. De tape is zo sterk gemaakt dat hij niet los zal laten als er aanwezige hitte is. Veel tapes zullen dan gaan krimpen of de tekst zal vervagen als men spreekt in een ruimte van temperatuurverschil. Je kan bijvoorbeeld in de keuken etiketten maken met een Brother toestel en zelfs boven de kookpotten blijven de tapes in oorspronkelijke staat.

Watervaste tapes

Bij sommige goedkopere merken kunnen enkele druppels water een heel drukwerk naar de vaantjes helpen. Bij Brother tape zal je dit probleem niet eens tegenkomen. De tape die Brother gebruikt is niet één van de goedkoopste tape, maar ze is wel doeltreffend en zeer sterk in gebruik. De tape laat niet los als er warme vocht aanwezig is en zelfs als de etiketten ondergedompeld worden in water zal de inkt niet vervagen. De etiketten blijven in oorspronkelijke vorm want ze zijn vochtbestendig.

Markeren van kleding

In bedrijven waar men werkt met bedrijfskleding zullen alle bedrijven gebruik maken van een Brother printer die kleine etiketten afdrukt die men snel en gemakkelijk op kleding aan kan brengen zodat elke werknemer weet welke kleding van hem is. Onder de etiket zit een kleine verwijderstrip. Eerst moet je die eraf halen alvorens op het etiket te gaan strijken. Je hoeft hierop maar eventjes te strijken en de etiket zit voor een heel leven vast op de kleding. Zelfs na herhaaldelijk wassen en drogen zal de etiket niet loslaten of vervagen.

Keuze van tapekleuren

De bedoeling is dat labels opvallen. De tapes bestaan uit allemaal verschillende kleuren die kunnen variëren van licht tot donker. De keuze ligt aan jou wat je nu precies wilt. Meestal wordt er gebruik gemaakt van donkere kleuren zoals bruin als men documentenmappen wilt etiketteren. Men gebruikt lichte kleuren van etiketten als men iets gaan voorzien van een etiket op een donkere map.

 

Brother_tapes

 


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl