Compatible multifunctionele brother labels

Brother heeft een groot assortiment aan labelprinters. Er zijn verschillende series en iedere serie heeft zijn eigen kwaliteiten. Tegenwoordig heeft Brother echter veel labelprinters die multifunctioneel inzetbaar zijn. De meeste basic labelprinters beschikken al over een aantal geavanceerde mogelijkheden en netwerkaansluitingen.

QL-720nw

Een tussenmodel van de labelprinters is de QL-720nw . Dit model kan rechtstreeks op het netwerk aangesloten worden. Wanneer er ook geprint gaat worden vanaf een telefoon met Android of iOS systeem is dit een model om te overwegen. Dit model is geschikt om verschillende etiketten te printen. Hierbij kan gedacht worden aan adresetiketten maar ook aan CD/DVD-etiketten. De labelprinter beschikt ook over de mogelijkheid om etiketten af te drukken in kleur.

PT3600

Een duurder en geavanceerd systeem is de PT3600 labelprinter. Deze printer is geschikt om gelamineerd tape af te drukken maar heeft ook de mogelijkheid om designtape of belleteringstape af te drukken. Deze labelprinter kan aangesloten worden op de PC door middel van een USB-aansluiting. Het apparaat heeft een breed assortiment aan symbolen, lettertypes, stijlen en formaten.

QL-1060N

De QL-1060N beschikt over de mogelijkheid om grotere labels af te drukken tot wel 102mm. Dit is bijvoorbeeld handig voor het printen van barcodes en verzendlabels. Deze labelprinter heeft een ingebouwde Ethernet-aansluiting zodat het makkelijk door meerdere personen gebruikt kan worden. Dit apparaat heeft een automatische snijfunctie. Met dit apparaat kunnen makkelijk labels gemaakt worden maar het apparaat beschikt ook over een functie om gecompliceerde labels te maken op expertniveau. Het is een van de meest geavanceerde labelprinters van Brother in zijn prijsklasse.

QL-710W

Een ander model van de QL-serie is de QL-710W . Dit model is een draadloze netwerklabelprinter die veel gebruikt wordt door professionals. De labelprinter kan onder andere gebruikt worden voor het labelen van DVD’s of archiefmappen maar ook voor banieren. Dit apparaat heeft een snelheid van 93 standaard adreslabels per minuut. De labelprinter heeft een automatische snijeenheid en 300dpi. Het apparaat heeft een draadloze netwerkinterface en kan door meerdere mensen tegelijkertijd gebruikt worden binnen een netwerk.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl