Brother labels

Brother etikettenprinters staan voor de volgende kwaliteiten: professioneel en hoogwaardig. Brother labels zijn perfect ontworpen voor privé en kantoorgebruik. Met een Brother apparaat kan je gemakkelijk 300 x 600 dpi superfijn afdrukken. Omdat hij zo sterk gaat in het afdrukken, is het zelfs mogelijk zonder problemen om etiketten af te drukken met afbeeldingen, logo’s en een eventuele tekst die geschikt is voor een eventuele verzending. De etiketten die afgedrukt worden hebben een levenslange garantie. Ideaal dus om te gebruiken voor een archief in een groot bedrijf. De Brother printer heeft een ingebouwde snij eenheid en hij is in staat om labels af te drukken die een breedte hebben van maar liefst 62 mm en hij drukt er maximaal 68 standaard adreslabels af per minuut. Hij drukt sneller af dan de tijd tikt.

Uitgekiende software

De Brother printer wordt altijd geleverd met een bijhorende P-touch editor. De software is speciaal ontwikkeld om professionele etiketten af te drukken en de software ondersteunt Snap-modus. Met andere woorden hij ondersteunt een extraatje en dat is dat hij afbeeldingen kan invoegen via schermopnames. De software ondersteunt ook reeds ingebouwde programma’s om barcodes te maken. Als je de Brother etikettenprinter aanschaft, schaf je ineens alles aan zonder dat je daar iets extra voor hoeft aan te kopen.

Thermische printtechniek

Vroeger moest je dure inkt aankopen alvorens je fatsoenlijke etiketten kon afdrukken. Tegenwoordig maakt de Brother labelprinter gebruik van thermisch, technologisch afdrukken. Dit wil zeggen dat de etiketten geen dure inkt nodig hebben zoals vroeger, maar dat de inkt wordt gelazerd op de etiketten. Dit alles is een goedkope manier van printen en de kwaliteit is opslag beter dan het traditioneel printen met een dure printer. Men kan er zeker van zijn dat de logo’s et cetera niet zullen vervagen. Als het etiket pas afgeprint is, hoef je geen schrik te hebben dat de inkt nat is.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl