Labelprinters van Brother

Bij het kiezen van een Brother label printer moet je goed voor ogen hebben waar je deze voor wil gaan gebruiken. Voor een thuiskantoor of klein kantoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor de P-touchmodellen. Deze modellen zijn geschikt voor kleine kantoren en zijn vaak ook draagbaar. Een aantal modellen wordt meegeleverd met een draagbare koffer. Voor het labellen van kleine producten zoals CD’s, DVD’s en USB-sticks zijn draagbare beletteringssystemen van Brother geschikt.

P-touchmodellen

Er zijn P-touchmodellen die zeer geavanceerd zijn. De goedkopere modellen zijn geschikt voor thuisgebruik of kleine kantoren. Sommige duurdere modellen zijn zelfs geschikt voor industrieel gebruik.

Voor grotere kantoren kan er ook gekozen worden voor de P-touchmodellen. Daarnaast is het verstandig om een QL-serie te overwegen. Deze serie biedt meer professionaliteit en mogelijkheden. De TD-serie is ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. De resolutie van deze labelprinters is hoger dan die van bijvoorbeeld de P-touchmodellen.

Voor industrieel gebruik kan een model uit de TD-serie of QL-serie ook overwogen worden. Het model PT-9700PC uit de P-touchmodellen is echter geschikt voor zowel industrieel, zakelijk als thuisgebruik. De industriële modellen bieden vaak meer opties en mogelijkheden. De meeste modellen zijn uitgerust met een netwerkaansluiting.

Voor elektrische installaties en datacommunicatie heeft Brother drie verschillende geschikte modellen. Deze modellen komen allemaal uit de P-touchserie. De PT9600 is een geavanceerd model met een hoge resolutie en een QWERTY-toetsenbord. Daarnaast biedt dit model ook de mogelijkheid om een USB aan te sluiten. Deze apparaten worden vaak gebruikt door specialisten zoals electriciens.

Voor elektrische installaties en datacommunicatie kan ook gekozen worden voor een goedkoper model. De PTE100vp werkt op batterijen en heeft ABCD- en numerieke toetsen. Dit model is er ook met een QWERTY-toetsenbord: PTE300vp. Deze modellen vallen onder de industriele labelprinters.

In een bedrijf waar veel labels geprint moeten worden kan gekozen worden voor de QL-1060N. Dit model heeft een maximum van 69 labels per minuut. Daarnaast heeft deze labelprinter een krachtige inwendige snijeenheid. Er kan vanuit meerdere computers in een netwerk geprint worden.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige printersupplies producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. Uiteraard is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.

Printwinkel B.V.

s Herenstraat 14
3155 SH Maasland
Nederland
T: +31-(0)10 786 2333
E: info@printwinkel.nl
W: www.printwinkel.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl