Canon introduceert drie nieuwe stijlvolle PIXMA printers

Canon kondigt vandaag de introductie aan van drie nieuwe premium PIXMA printers – de PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 en PIXMA MG6350 – die thuis prints met fotolabkwaliteit produceren en zijn uitgevoerd met exclusieve ontwerpkenmerken.

 
         PIXMA iP7250                    PIXMA MG5450               PIXMA MG6350

De MG5450 en MG6350 zijn twee nieuwe, krachtige PIXMA modellen in het Canon assortiment All-in-One printers met hoge printsnelheden, de mogelijkheid kostenbesparende hoge capaciteit XL inkt te gebruiken en met veelzijdige connectiviteit om overal thuis te printen. Vandaag wordt ook de nieuwe PIXMA iP7250 geïntroduceerd, een document- en fotoprinter die de iP4950 vervangt en beschikt over hogere printsnelheden en Wi-Fi connectiviteit. De iP7250 ondersteunt ook printen vanaf tablets en smartphones.

Geavanceerd ontwerp De drie nieuwe PIXMA printers zijn ontworpen met de woonomgeving in gedachten. De lage uitvoering met twee front-loading papierladen maken het mogelijk de nieuwe printers eenvoudig te gebruiken en te bewaren in kamers waar ruimte schaars is, zoals bijvoorbeeld een boekenplank. Omdat twee verschillende papierformaten tegelijk kunnen worden geplaatst, maken de twee laden het ook eenvoudiger om te wisselen tussen het printen van documenten en van foto’s.

Het ‘Snap Edge’ ontwerp van de MG5450 en MG6350 benadrukt de uitstraling van de printer en biedt goede toegang voor het vervangen van de inkttanks. De drie printers kunnen gebruik maken van Canon’s hoge capaciteit XL inkttanks die per tank tot 2x¹ meer inkt bevatten dan standaard inkttanks. Dit resulteert in een kostenbesparing en in een besparing van tijd omdat vervanging van inkttanks minder vaak nodig is.

De nieuwste PIXMA printers zijn zo ontworpen dat ze nog gemakkelijker in gebruik zijn. De MG6350 heeft bijvoorbeeld een groot 8,8 cm kleuren touchscreen dat samenwerkt met het in het oppervlak van de printer geïntegreerde Intelligent Touch System en zorgt voor eenvoudige, intuïtieve en met lampjes gestuurde bediening.

De nieuwe printers beschikken ook over Auto Power Off, een energie besparende functie die de PIXMA’s in staat stelt automatisch uit te schakelen wanneer deze gedurende een ingestelde periode niet zijn gebruikt. Voor extra gemak zorgt Auto Power On dat de printer automatisch inschakelt zodra er een printopdracht naar toe wordt gezonden. Dit is vooral handig bij draadloos printen.

Probleemloze connectiviteit
De eenvoudige connectiviteit via Wi-Fi is een belangrijk kenmerk van de nieuwe PIXMA printers en zorgt dat ze thuis draadloos kunnen worden gedeeld door meerdere PC’s, tablets en smartphones. De MG5450 en MG6350 ondersteunen beide ook PIXMA Cloud Link en daarmee Google Cloud Print, zodat Google Docs of Gmail bijlagen (jpeg- of PDF-bestanden) onderweg kunnen worden geprint vanaf elke smartphone, tablet of laptop. Voor nog meer vrijheid biedt PIXMA Cloud Link ook rechtstreeks toegang tot online fotoalbums en handige print templates, zoals kalenders.

Met de nieuwe Canon PIXMA printers is het ook mogelijk rechtstreeks te printen vanaf compatibele digitale camera’s en digitale videocamera’s. Op basis van de PictBridge standaard zijn camera’s aan te sluiten op dezelfde Wi-Fi router als de printer, zodat foto’s rechtstreeks zijn te printen zonder dat een kabelverbinding nodig is.

Creatieve software
Alle drie de printers worden standaard geleverd met Canon’s nieuwste My Image Garden software. Deze bevat tevens het vernieuwde CREATIVE PARK PREMIUM². Foto’s kunnen ook worden geprint met Canon’s nieuwe Print Your Days Facebook app³, die is ontworpen om het gemakkelijker te maken foto’s rechtstreeks vanaf Facebook door een Canon printer te laten printen zonder dat extra software nodig is.

PIXMA iP7250
De uiterst krachtige PIXMA iP7250 is Canon’s eerste SFP (Single Function Printer) met Wi-Fi connectiviteit. De iP7250 heeft een 5-inktsysteem en haalt A4 ISO ESAT-printsnelheden van 15 ipm in zwart-wit en 10 ipm in kleur. Tot de andere hoofdkenmerken behoren direct printen vanaf tablets en smartphones, dubbele front-loading papiercassettes, Direct Disc Print, Auto Power On/Off en Auto Duplex Print voor dubbelzijdig printen en een papierbesparing tot 50%.

PIXMA MG5450
De nieuwe PIXMA MG5450 is een geavanceerde All-in-One fotoprinter met een 7,5 cm TFT-display en een 5-inktsysteem. De MG5450 biedt eveneens Wi-Fi connectiviteit, PIXMA Cloud Link met Google Cloud Print en printen vanaf tablets en smartphones. Daarmee is het de ideale keuze van jonge professionals. Tot de kenmerken van de MG5450 behoren een fraai, laag uitgevoerd ontwerp, twee front-loading papiercassettes en Auto Duplex Print. De MG5450 print kwaliteitsdocumenten met A4 ISO ESAT-snelheden van 15 ipm in zwart-wit en 10 ipm in kleur. Het is bovendien mogelijk om XL Single ink tanks te gebruiken.

PIXMA MG6350
De PIXMA MG6350 is een premium All-in-One fotoprinter voor fotoliefhebbers die op zoek zijn naar een printer voor hoogwaardige fotoprints. De printer heeft een 6-inktsysteem, waaronder grijze inkt voor fraaie grijstinten. De printer is uitgevoerd met Canon’s intuïtieve Intelligent Touch System met een 8,8 cm TFT-touchscreen. De MG6350 wordt geleverd met Wi-Fi en een reeks aan connectiviteitsmogelijkheden om zonder PC te printen. Tot de overige mogelijkheden van de MG6350 behoren Auto Duplex Print, Ethernet connectiviteit, Direct Disc printen en de optie om Canon’s nieuwe XL inkttanks te gebruiken. De printer produceert hoogwaardige documenten en foto’s met ISO ESAT-snelheden van 15 ipm in zwart-wit en 10 ipm in kleur. De nieuwe MG6350 zal ook verkrijgbaar zijn in een de kleur wit, waarmee het een fraaie aanwinst is voor thuis.

Beschikbaarheid
De PIXMA iP7250, PIXMA MG5450 en PIXMA MG6350 zijn vanaf november 2012 verkrijgbaar.

PIXMA iP7250 – belangrijkste kenmerken:

  • Krachtige 5-inkt fotoprinter met Wi-Fi
  • Snel printen met fotolabkwaliteit
  • Slank, laag ontwerp met geïntegreerde papierladen
  • Tablet & Smartphone ready
  • My Image Garden software
  • Direct Disc Print & Auto Duplex
  • Meer printen met optionele XL inkten
  • Voor supplies klik hier

PIXMA MG5450 – belangrijkste kenmerken:

  • Krachtige 5-inkt Photo All-in-One
  • Internet printen met PIXMA Cloud Link
  • Slank profiel, stijlvol ontwerp
  • Tablet & Smartphone ready
  • Snel printen met hoge kwaliteit
  • My Image Garden software
  • Direct Disc Print & Auto Duplex
  • Meer printen met optionele XL inkten
  • Voor supplies klik hier

PIXMA MG6350 – belangrijkste kenmerken:

  • Premium 6-inkt Photo All-in-One
  • Internet printen met PIXMA Cloud Link
  • Intuïtief touch panel met 8,8 cm touchscreen
  • Slank profiel, stijlvol ontwerp in zwart of wit
  • Tablet & Smartphone ready
  • My Image Garden software
  • Direct Disc Print & Auto Duplex
  • Voor supplies klik hier

¹ De hoeveelheid inkt per pagina is afhankelijk van de te printen tekst en foto’s, het gebruikte toepassingsprogramma, de printmodus en het type papier. ² Bij gebruik van originele Canon inkt.. ³ Alleen compatibel met Windows 7 en Vista, vereist Silverlight 5 of later.


Contact

Ons doel is om u hoogwaardige producten tegen zeer lage prijzen te leveren. Hierdoor wordt zoveel mogelijk online afgehandeld.

Wij zijn u graag van dienst op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Schriftelijk reageren, ons postadres is:
Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX Heiloo. Nederland

Bezoekadres (alleen voor afspraken, NIET voor afhalen)
Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo. Nederland

Telefoon: +31-(0)88 90 90 440
Fax:          +31-(0)88 90 90 445

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Printwinkel B.V., Handelsweg 9, 1851 NX  Heiloo, Tel: +31 (0)88 90 90 440,  Fax: +31 (0)88 90 90 445,  E-mail: info@printwinkel.nl